POLITIKAT E PRIVATËSISË

CONNECT, nëpërmjet Institutit për Bashkëpunim dhe Zhvilim sqaron se çdo vizitues i faqes tonë, i cili regjistrohet për tu informuar vazhdimisht mbi rubrika të ndryshme, pajtohet me këto kushte, të cilat janë pjesë e politikave tona të privatësisë: Ne ju garantojmë për trajtimin e të dhënave tuaja me përgjegjësi dhe në përputhje të plotë me legjislacionin në fuqi. Këto të dhëna nuk do të shiten apo shpërndahen me organizata të tjera pa lejen tuaj dhe do t’ju dërgojmë informacione që kanë të bëjnë vetëm me Connect.

Ne mirëpresim gjithashtu çdo sugjerim për përmirësimin e përdorimit të faqes dhe ofrimin e shërbimit të zgjedhur nga regjistruesi.

Për çdo kërkesë për informacion apo dhe ankesë në lidhje me politikat tona të privatësisë dhe mënyrën se si trajtohen të dhënat tuaja personale, mund të na kontaktoni në adresën e emailit:  info@connectwitheu.al.