connect

June 27, 2019

Zgjedhjet e Parlamentit Europian 2019 – Rezultatet dhe gjetjet kryesore

June 27, 2019

Cila është e ardhmja demografike e BE-së?

June 27, 2019

Komisioni Evropian rekomandon hapjen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut por Këshilli vendos në Tetor

June 17, 2019

test

test
June 13, 2019

pdf kombetare

June 13, 2019

pdf3

June 13, 2019

pdf2

June 13, 2019

pdf nga be 2014

June 13, 2019

Per miratimin e rregullores se keshillit Kombetar te Integrimit Europian

Dokumenta Kombetare_ 2016-kryetariRregullore_KKIE-finale
Buy now