Kreu

Procesi i Negociatave

Shoqëria civile dhe Rinia

Praktika nga rajoni

Njihuni me BE Njihuni me BE

Procesi i Negociatave

Shoqëria civile dhe Rinia

Praktika nga rajoni

Procesi i Negociatave

Shoqëria civile dhe Rinia

Praktika nga rajoni

Proçesi

i Negociatave

Procesi i Negociatave

Shoqëria civile dhe Rinia

Praktika nga rajoni

Diskutim Online: “Zgjerimi i BE-së: Për një rol më të gjerë të rinisë dhe shoqërisë civile”

Datë: 29 Qershor, 2020 / Burimi: Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim Burimi i fotografisë: Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim Më 29 qershor 2020, Instituti për Bashkëpunim […]

Programi trepalësh i Këshillit të Bashkimit Europian 1 Korrik 2020 – 31 Dhjetor 2021

Datë: 01 Korrik, 2020 / Burimi: eu2020 Burimi i fotografisë: Zyra Federale Gjermane e Jashtme Programi 18 mujor i Këshillit i përgatitur nga Presidenca e ardhshme […]

Samiti i BE-së për Ballkanin Perëndimor / Zagreb 2020: Gjetjet kryesore mbi perspektivën evropiane të rajonit

Datë: 07 Maj, 2020 / Burimi: Politico dhe Deutsche Welle Burimi i fotografisë: Jurica Galoic/PIXSELL/EU2020HR Samiti i Zagrebit, i konsideruar ndryshe si eventi kryesor për presidencën e […]

Stay connected, get empowered !

Mirë se vini në Librarinë e CONNECT!

Kjo librari përmban dokumente të ndryshme si raporte, strategji, akte ligjore, vendime, plane veprimi, analiza, opinione etj, të publikuara nga institucionet e Bashkimit Evropian, Institucionet e Republikës së Shqipërisë si dhe nga ojf/ think tank vendase dhe të huaja.

Ju mund përdorni kutinë e dialogut më poshtë për të kërkuar këto dokumenta sipas fushës tuaj të interesit dhe vitit të publikimit.

[bsk-pdfm-selector-ul cat_id=”ALL” exclude_cat_id=”6″ default_cat_id=”6″ cat_order_by=”title” cat_order=”ASC” order_by=”date” order=”DESC” pdfs_per_page=”10″ target=”_blank” show_date=”yes” date_format=”_d/m/Y” search_bar=”YEAR_KEYWORDS” search_bar_year_range=”2006-2019″ search_bar_year_order=”DESC” date_weekday_filter=”no” date_weekday_filter_right=”no” featured_image=”no” show_pdf_title=”yes” show_description=”yes”]

Dokumenta të rëndësishme

Buy now