Lajme

January 15, 2021

Presidenca e Portugalisë në Bashkimin Europian nën moton: “Koha për të ofruar një rikuperim të drejtë, të gjelbër dhe dixhital”

July 26, 2020

Diskutim Online: “Zgjerimi i BE-së: Për një rol më të gjerë të rinisë dhe shoqërisë civile”

July 1, 2020

Programi trepalësh i Këshillit të Bashkimit Europian 1 Korrik 2020 – 31 Dhjetor 2021

May 7, 2020

Samiti i BE-së për Ballkanin Perëndimor / Zagreb 2020: Gjetjet kryesore mbi perspektivën evropiane të rajonit

February 15, 2020

Seminari rajonal: “Investimi në njerëz dhe kohezioni social: Një perspektivë e rinisë dhe shoqërisë civile”

February 5, 2020

Përmirësimi i procesit të anëtarësimit: Një perspektivë e besueshme e BE-së për Ballkanin Perëndimor

December 13, 2019

Tryezë e Rrumbullakët: “Konvergjenca Ekonomike dhe Sociale: Arritjet aktuale dhe sfidat e ardhshme të reformave në Shqipëri”

November 17, 2019

Franca prezanton propozimin e saj për të reformuar procesin e pranimit në BE

October 18, 2019

Udhëheqësit e BE-së bllokojnë bisedimet e anëtarësimit për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Buy now