Procesi i Negociatave

July 1, 2020

Programi trepalësh i Këshillit të Bashkimit Europian 1 Korrik 2020 – 31 Dhjetor 2021

May 7, 2020

Samiti i BE-së për Ballkanin Perëndimor / Zagreb 2020: Gjetjet kryesore mbi perspektivën evropiane të rajonit

February 15, 2020

Seminari rajonal: “Investimi në njerëz dhe kohezioni social: Një perspektivë e rinisë dhe shoqërisë civile”

February 5, 2020

Përmirësimi i procesit të anëtarësimit: Një perspektivë e besueshme e BE-së për Ballkanin Perëndimor

November 17, 2019

Franca prezanton propozimin e saj për të reformuar procesin e pranimit në BE

July 12, 2019

Drejt hapjes së negociatave

July 12, 2019

Kapitujt e acquis

July 12, 2019

Strukturat Negociuese

July 10, 2019

Procesi i Negociatave

Buy now